Tilbage
Volt (2)
Mad
TV2
Har du nogensinde tænkt over, hvad vingummi er lavet af? Se Simon Bressendorff lave vingummi af varmt vand, saft og gelatine (husblas, dvs. afkog af grisehud og okseknogler). Simon laver også dej med gær og forklarer om gærsvampens fantastiske hæveegenskaber. En rigtig kok hjælper med at lave fire "molekylærgastronomiske" desserter, og undervejs forklares de fysiske og kemiske processer bag.
Mad
6.-8. klasse
TV2
Har du nogensinde tænkt over, hvad vingummi er lavet af? Se Simon Bressendorff lave vingummi af varmt vand, saft og gelatine (husblas, dvs. afkog af grisehud og okseknogler). Simon laver også dej med gær og forklarer om gærsvampens fantastiske hæveegenskaber. En rigtig kok hjælper med at lave fire "molekylærgastronomiske" desserter, og undervejs forklares de fysiske og kemiske processer bag.
Log ind og få adgang
Du skal logge ind med Unilogin eller WAYF - så kan du låne materialet-
Fysik/kemi
-
Undersøgelse
-
Bidragsyder
Anders Falck
Simon Bressendorff
Simon Bressendorff
Udgiver
TV2
Udgivelsesår
2009
Faustnummer
TV0000012627
Fysisk beskrivelse
TV-optagelse, 16 min
Sprog
Dansk
Materialetype
TV-udsendelse
Spilletid
16 min..
TV-dato
22. feb. 2009 kl. 09.30